Hírek, újdonságok

Bemutattuk a Fedezd fel, gondold át! c. oktatási segédanyagunkat a XI. Jakucs László Nemzetközi Középiskolai Földrajzversenyen

A Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kar Geoinformatikai, Természet- és Környezetföldrajzi Tanszéke immáron XI. alkalommal hirdette meg a Jakucs László Nemzetközi Középiskolai Földrajzversenyt magyarországi és határon túli, 9-12. osztályos középiskolai tanulók részére. Az április 1-2-án megrendezett, ingyenes, kétfős csapatok versenyének idei témája a “A földrajz digitális világa” volt.

Miközben a versenyzők izzadtak, addig kísérőik, illetve felkészítő tanáraik Tóth Ádám és Bokis Alexandra kollégáink előadását hallgathatták meg, akik a Fedezd fel, gondold át! Magyarország földrajza másképp c. oktatási segédanyagunkról beszéltek. A hallgatóság az előadás után egy rövid borkóstolóval egybekötött kötetlen beszélgetés keretein belül beszélték át az elhangzottakat.

Az előadás anyaga IDE kattintva érhető el, néhány kép róla pedig alább tekinthető meg. Bővebb információ, többek között IDE kattintva is elérhető, további képek pedig IDE kattintva megtekinthetők.

Vissza a listához